Mar
13
7:00 PM19:00

Vinger aan de KMO-pols dank zij een boordtabel. (Deelname is gratis)

Beeld je eens in: geblinddoekt achter het stuur kruipen om dan een druk kruispunt over te steken… Wat denk je dat de kans is dat je zonder kleerscheuren rechtstreeks van punt A naar punt B geraakt?

Of : een piloot vliegt zonder kompas, hoogte- en brandstofmeter van Brussel naar New York? Hoe weet deze piloot dat hij in de juiste richting vliegt? Op de juiste hoogte? En heeft hij nog voldoende fuel, om uit te wijken in geval van slecht weer? ...

View Event →
Dec
12
7:00 PM19:00

Crowdfunding, een alternatieve manier van financieren als de traditionele je in de steek laat ?

Wat is crowdfunding ? Welke soorten bestaan er ? Hoe pak je crowdfunding aan ? Wat zijn de kosten ? Voor welke projecten ?

Deelnemers krijgen inzicht in deze nieuwe vorm van projectfinanciering. Er wordt uiteengezet voor welk type van projecten deze financieringsvorm geschikt is. Wat zijn de voor- en nadelen ? Wat zijn risico's ? Welke soorten van crowdfunding bestaan er ?

View Event →
Nov
14
7:00 PM19:00

Verruim uw inzichten en versterk uw KMO !

“Stilstaan is achteruitgaan” en “alleen degene die zich het best aanpast aan wijzigende marktomstandigheden wint de economische strijd” zijn vaak gehoorde uitspraken in middens van zelfstandigen en ondernemers.

Centraal in de uiteenzetting staat het belang van vooruitgang, mogelijkheden, groeien als ondernemer, groot of klein, vallen, opstaan en weer doorgaan, beperkingen en tegenslagen overwinnen om aan het eind misschien tot het besef te komen dat het anders kan, anders moet of anders mag.

View Event →