Ik behaalde mijn diploma van licentiaat in de economische wetenschappen met grote onderscheiding in 1984 aan de KU Leuven. 

Mijn eerste professionele ervaring deed ik op als assistent van professor Mark Eyskens, in die tijd minister van financiƫn. Ik was verbonden aan het Centrum voor Economische Studies en had vooral lesopdrachten aan economisten-in-spe.

In 1986 stapte ik over naar de sectorfederatie FEBIAC, vooral bekend als organisator van het jaarlijks autosalon. Als economisch adviseur heb ik er vooral achter de schermen gewerkt om de belangen van de Belgische auto- en rijwielsector te verdedigen, en dit in binnen- en buitenland, vooral ten opzichte van de overheid, maar ook ten aanzien van de publieke opinie en andere zogenaamde 'stakeholders'.

In 1992 kreeg ik de kans om directeur te worden van de Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg. Vandaag opereert deze onder de naam VOKA Limburg. Bij de 'Kamer' ondervond ik het belang van netwerken elke dag aan den lijve, en zorgde het team voor een gestage uitbouw van een professionele dienstverlening aan KMO's en zelfstandigen.

Eind jaren negentig heb ik dan een fundamentele switch gemaakt door leidinggevende verantwoordelijkheid op te nemen in een klasse 8 bouwonderneming. Mijn hoofdtaak bestond erin een familiaal bedrijf te transformeren naar een open entiteit in de beursgenoteerde groep Heijmans (NL).

Na Heijmans was ik actief in meerdere bouw- en vastgoedbedrijven, waaronder Cosmico en iBens.

Tussen 2005 en 2010 had ik een eigen bouwbedrijf dat vooral kantoren en winkels inrichtte of renoveerde. 

Voor het Zorgbedrijf Antwerpen mocht ik mee grote nieuwbouwprojecten (woonzorgcentra en serviceflats) in de steigers zetten.

Sedert 2015 ben ik actief als zelfstandig bedrijfsadviseur en mag ik KMO's en zelfstandigen begeleiden in het doorgronden en verbeteren van de rendabiliteit van hun bedrijfsactiviteiten. In deze rol komen alle facetten van mijn ervaring en opleidingen volledig tot hun recht. Ondernemers helpen doe ik graag. En mijn netwerk zorgt er voor dat ik snel kan schakelen en de gepaste know how kan inpassen wanneer het nodig is.

Bijscholing en permanente vorming draag ik hoog in het vaandel. Zo heb ik onder meer het General Management Programme (Cycle 65) aan het CEDEP-instituut te Fontainebleau gevolgd en de opleiding vastgoed aan het UAMS.

Ruim dertig jaar ervaring in netwerking, leidinggeven, organiseren en (her)structureren

bieden dan ook de professionele mix van mijn toegevoegde waarde.